Chłodzenie
ŚWIEŻE SMAKI, KTÓRE CIĘ ZACHWYCĄ
Do przygotowania pysznego jedzenia niezbędne są bogate w smak składniki. To podstawa każdego smacznego posiłku. Tymczasem smak zależy od świeżości i sposobu przechowywania produktów. Jednocześnie zależnie od preferowanej diety i upodobań smakowych, każdy ma inne potrzeby związane z przechowywaniem produktów w lodówce.
Sposób na zachowanie naturalnej świeżości
Nasz system chłodzenia TwinTech daje gwarancję, że najlepsze smaki, jakie może zaoferować natura, będą przechowywane w optymalnej temperaturze. Wszystkie produkty, poczynając od jarmużu, a kończąc na ogórkach, pozostają świeże przez dłuższy czas. Liście są bardziej jędrne, jabłka bardziej chrupiące i wszystko smakuje lepiej. Pojemna szuflada oznacza również możliwość przechowywania większej ilości świeżych produktów.
W urządzeniach z systemem chłodzenia TwinTech komory chłodziarki i zamrażarki działają niezależnie od siebie w celu zapewnienia optymalnej temperatury i wilgotności do przechowywania schłodzonej i zamrożonej żywności.
Technologia TwinTech® pozwala łatwo przechowywać produkty w optymalnym stanie.
Sposób na zachowanie naturalnego smaku
Chroń smak, zapominając o szronie. Przechowuj świeżą i mrożoną żywność w najlepszych warunkach, korzystając z zalet systemu TwinTech+ firmy AEG. Utrzymuje on precyzyjnie odpowiednią temperaturę i poziom wilgotności, aby w zamrażarce nie gromadził się szron, a świeża żywność nie traciła swoich walorów smakowych. Dzięki temu owoce i warzywa pozostaną chrupiące i pełne smaku. Natomiast mięso i ryby będą równie świeże jak w dniu, kiedy zostały kupione.
Lodówka, która dostosuje się do Twoich potrzeb
Dostosuj lodówkę do swoich upodobań, wykorzystując modułowy system przechowywania CustomFlex®. Schowki na drzwiach można w ciągu kilku sekund zamienić miejscami lub przesunąć, co daje pełną swobodę aranżacji wnętrza. Uchwyty do ziół. Przezroczyste pojemniki na sery. Bezpieczne półki na nabiał, sosy i przyprawy. Zorganizuj przestrzeń w lodówce tak, jak chcesz, aby uzyskać maksymalną ilość miejsca do przechowywania.
Dowiedziono, że mięso i ryby trzymane w temperaturze zbliżonej do zera stopni mogą być przechowywane do 3 dni dłużej niż w zwykłej lodówce.
Precyzja chłodzenia z myślą o jakości potraw
Jakość potraw zależy od jakości składników. Produkty, takie jak mięso i ryby, zachowują najlepiej swój smak w określonej temperaturze – zbliżonej do 0 stopni. Dlatego nasze lodówki są wyposażone w specjalną komorę „Zero stopni”, która pozwala przechowywać te produkty w optymalny sposób. Dzięki temu Twoje potrawy przyrządzone z najświeższego mięsa lub ryby będą zachwycać smakiem do ostatniego kęsa.