Sekretem perfekcji jest sous vide!

Ostatnia aktualizacja 13.08.2024 07:11

Czym jest sous vide? Sous vide (wymawiane sue-veed), co oznacza „pod próżnią”, to francuska technika gotowania, która polega na prostym procesie kąpieli wodnej składników zamkniętych w torebkach próżniowych.

Piekarnik AEG z funkcją SousVide umożliwia precyzyjne gotowanie na parze potraw zamkniętych próżniowo. Dzięki temu możesz łatwo wykorzystać technikę sous vide do gotowania potraw w precyzyjnie określonej temperaturze za każdym razem - bez konieczności umieszczania składników w kąpieli wodnej.

Możesz to zrobić w łatwy sposób!

A gdybyśmy powiedzieli Ci, że używając funkcji gotowania metodą sous vide w piekarniku AEG SteamPro, możesz z łatwością gotować tak, jak robią to profesjonaliści?

Wykonując poniższe czynności, piekarnik AEG SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób uzyskać doskonałe rezultaty przy użyciu techniki gotowania sous vide.

Krok 1

Zapakuj składniki w torebkę próżniową.

Krok 2

Umieść żywność w piekarniku AEG SteamPro.

Krok 3

Wybierz ikonę sous vide „SV”.

Krok 4

Wybierz żądaną temperaturę.

Krok 5

Wybierz „Start”.

Krok 6

Smacznego!

Gotowanie metodą sous vide nie tylko gwarantuje niesamowity smak posiłków bez utraty smaku i wilgoci, ale także pomaga zachować wszystkie składniki odżywcze. Piekarnik AEG SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób gotować metodą sous vide, dzięki czemu uzyskasz oczekiwane rezultaty za każdym razem, gdy przygotujesz smaczne danie.

Części zamienne i akcesoria
Części zamienne i akcesoria

Znajdź oryginalne części zamienne do swojego urządzenia w naszym sklepie internetowym i zamów je prosto do domu.

Znajdź instrukcję obsługi
Znajdź instrukcję obsługi

Znajdź rozwiązanie swojego problemu lub pobierz instrukcję obsługi urządzenia.