Technika SousVide pozwala wydobyć z potraw prawdziwą głębię smaku. Wystarczy zapakować próżniowo wybrane składniki, aby naturalne aromaty i składniki odżywcze uwolniły się bez dostępu powietrza. Zakres temperatur: od -40℃ (przechowywanie) do 120°C (gotowanie). Wymiary: 25 + 25 torebek w opakowaniu w dwóch rozmiarach: 30 x 20 cm oraz 35 x 25 cm. Do zastosowania w piekarnikach parowych AEG MaxiKlasse™ z programem SousVide.
Aby wzbogacić smak, zamknij go w woreczku
Technika SousVide pozwala wydobyć z potraw prawdziwą głębię smaku. Wystarczy zapakować próżniowo wybrane składniki, aby naturalne aromaty i składniki odżywcze uwolniły się bez dostępu powietrza. Zakres temperatur: od 0℃ (przechowywanie) do 120°C (gotowanie). Wymiary: 25 + 25 torebek w opakowaniu w dwóch rozmiarach: 30 x 20 cm oraz 35 x 25 cm. Do zastosowania w piekarnikach parowych AEG MaxiKlasse™ z programem SousVide.
Przygotuj. Zabezpiecz do przechowywania.
Zakres temperatur: od -40℃ (przechowywanie) do 120°C (gotowanie).
Dwa rozmiary, nieograniczone możliwości kulinarne
25 + 25 torebek w opakowaniu w dwóch rozmiarach: 30 x 20 cm oraz 35 x 25 cm.
Pomoc
Czy wiesz, że niektóre, drobne problemy z urządzeniem możesz rozwiązać bez zamawiania wizyty serwisowej? Spróbuj wyszukać rozwiązanie.
Czy masz już to urządzenie?
Zarejestruj swoje urządzenia w MyAEG i znajdź wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu.